Features :

* Malaysia team added in Asia continent.
* Malaysia flag.
* Malaysian Team new kits for season 2011 – 2012 (HOME, AWAY & GK HOME, GK AWAY)
* Detailed kits designing.
* Latest squad based on AFF Suzuki Cup 2011.
* 12 scanned player faces.
* Neatly scanned each face.
* Correct player hairstyles and height.
* Correct team formation.
* Correct geographic location at team selection menu.
* Supported OF v0.00, v1.00, v1.01 and v 1.02
* Easy installation.
* Small in size (Compressed)

 

HOW TO INSTALL :

1. If you’re already using kitserver, it’s recommended to remove or backup your “kitserver” folder somewhere else before installing this patch.
2. If you’re using any Patch from PESEDIT before, you don’t need to delete the “kitserver” folder because this patch is fully compatible with PESEDIT patch.
3. Download the patch.
4. Run the installer.
5. Select the folder where you installed your PES 2011 when asked.
6. Check the “CHECK THIS BUTTON” box at the end of installation.
7. Done.

DOWNLOAD :

More Tags :

ape jati diri malaysia, malaysia team ps3, pes asia tenggara, pes11detail

79 COMMENTS

  1. aku bkn nk kondem ape tpburok sgt muke2 player malaysia ni..xde scanned face yg btol2 ok ke?aku tgk taun lpas mmber aku ade face yg perfect utk team malaysi(pes2010)..tp aku xtaw r dye amik mane..

  2. bwt apaan sih bkin2 gini gak pentnig banget !!!
    ya jelas kalah lah !! malaysia is nothing,,,

    glory Indonesia :)
    Garuda di dadaku

  3. Eleh mat Indon bajet bagus….masa Sukan Asia dulu diorang dpt 4 emas jer….MALAYSIA 9 emas…..bola sepak pon pake orang luar……sbb player indon x leh wat apa2 pon…

  4. hey malingsial untuk bicara ja sulit..
    tak usah kau bicara tak ada gunanya. berdiamlah !!!!
    indonesia selalu unggul dari malaysia !!!!

    glory & victory belong to indonesia..

  5. ape yg unggul sgt 2?unggul dgn bala bencana&malapetaka ke?a’ah,mmg pn..ntah la,setahu aku,skang ni xde pn player indon yg number 1 in the world skang..malaysia ade r..hahahahaha

  6. anjing kau,, bangsat lah kau malaysia,,, negara tak tahu malu

    kebudayaan orang di aku- akuin,, dasar negara para maling..

    negara miskin,,,

  7. woohh,sdapnye komen kt page ni.page patch indon xde ke.miskin2 ape,sape yg asik dok dtg mrantau kt tanah air aku.

  8. jangan nak kutuk orang sangat la indon bodoh datang kerja kat sini..nanti ada gunung merapi lagi jatuh kat kepala bapak kau baru kau tahu..hahahahh..indon banyak malapetaka sebab indon banyak dosa. fullstop!! hahahha

  9. apa hal ni org indon??sy dari real madrid sokong malaysia team la.. cakap malaysia ni miskin?? cermin la diri dulu.. KAMU TU PENDATANG TANPA IZIN… hahahaha

  10. bodoh LA indon!!!! macam sial jeee… shit….
    pasal BOLA pun nak gaduh2…
    datang p malaysia suka mencuriiii…
    aku tembak org indon kat sini baru ko tau.. siallll

  11. jom semua orang msia kat pespatch ni..kite lawan org yang kutuk tanah air kite. padahal merangkak datang sini jugak cari kerja..FOOL

  12. HAHAHA!WEI INDON BANGSAT!KO JGN NK TUNJUK HANDAL SINI.KAU POWER SNGAT KE?
    KO WAKIL INDON KE MAIN BOLA?KO DAPAT KASUT EMAS KE KT INDON?APE NAMA KAU??HAHA!BODO!KAU NK BUAT PES PATCH PUN TAK RETI.NK RIAK SINI.JGN NK CKP TAKDA AKAL LA.JGN BGUN KN ISU BENDERA SINI.KAU GARUDA KE GAGAK KE.AKU TAKDA MASALAH.YANG PENTING KAU TU YANG NOTHING.PANDANG DIRI KAU DULU!JGN MAIN CKP JE!NONSENSE!

  13. -HAHAHA!WEI INDON BANGSAT!KO JGN NK TUNJUK HANDAL SINI.KAU POWER SNGAT KE?
    KO WAKIL INDON KE MAIN BOLA?KO DAPAT KASUT EMAS KE KT INDON?APE NAMA KAU??HAHA!BODO!KAU NK BUAT PES PATCH PUN TAK RETI.NK RIAK SINI.JGN NK CKP TAKDA AKAL LA.JGN BGUN KN ISU BENDERA SINI.KAU GARUDA KE GAGAK KE.AKU TAKDA MASALAH.YANG PENTING KAU TU YANG NOTHING.PANDANG DIRI KAU DULU!JGN MAIN CKP JE!NONSENSE! –

  14. Dasar kau malaysia bodoh….. sadar dirilah !!!
    malaysia tidak ada apa2nya bagi Indonesia.. kalah segala-galanya

    perampas kekayaan budaya indonesia yang sangat beragam…

    negara ga berdaulat, negara yg mw d intervensi negara lain untuk di berikan merdeka tanpa perjuangan sendiri..

    Malu dong kalian,,,

  15. Dasar kau malaysia bodoh….. sadar dirilah !!!
    malaysia tidak ada apa2nya bagi Indonesia.. kalah segala-galanya
    lawan Thailand aj 0-0, sm negeriku 5-1, berikutnya lawan laos dibantai 6-0 aj deh
    hahahaha….. MAMPUS AJA KAU BANGSATTTT !!!

    PES Patch Indonesia lebih bagus daripada buatan kalian, buat apa bikin pes patch untuk negara kalian yang tidak bisa bermain sepak bola

    hahaha,,,

    perampas kekayaan budaya indonesia yang sangat beragam…

    negara ga berdaulat, negara yg mw d intervensi negara lain untuk di berikan merdeka tanpa perjuangan sendiri..

    Malu dong kalian,,

  16. Malu dong kepala bapak ko..dong, dong..ko ingat ni citer doraemon ke dong, dong..kalu indoneSIAL hebat sangat, aku pon rasa indoneSIAL hebat sebab kat sini orang tidur kat umah ko tido bawah jambatan..pastu kena cekup hantar balik indoneSIAL..

    orang kau datang sini jadi kuli je dong..so, tak payah nak berlagak. and one more thing, aku tak jumpa lagi pespatch indoneSIAL..yang ade pespatch MALAYSIA je aku tengok.

    kau yang patut malu..padahal kau tengok jugak page pespatch MALAYSIA..nak tiru buat jugak la tu..so, cermin lah diri tu dulu..bukan orang MALAYSIA yang start maki hamun dulu kat sini, tapi orang indoneSIAL..

    bukan kitorang yang mengancam korang, ko yang tibe2 rase terancam..kan??

  17. jangan nak tunjuk riak la bai kat sini..bukan ko boleh pukul, hentak kitorang pon..nati tuhan turunkan bala gunung merapi baru ko tahu.

    indo memang banyak musibah sebab banyak dosa..

  18. bodoh kau,, kalian yang sebenarnya terasa terancam karena existensi kami.. kalian cm bs melukai para pekerja kami.. kalian yang menyulut api kemarahan orang Indonesia…
    ketahuilah itu wahai MALINGSIALLL bangsat!!

    Negara kami tidak suka dengan kekerasan, negara kami cinta damai…

    Negara kalianlah yang pertama kali membuat onar serta mengusik jati diri bangsa kami

    Dunia pun tahu Indonesia adalah negara yg ramah tamah penduduknya,, sedangkan kalian apa yang dibanggakan ?????

  19. stakat taufik hidayat 2,lee chong wei bole smash je kpale dye smpai benjol..nk lwn squash ngan nicol?xpayah la,owg inggeris pn xtlawan dye,ni kan minah2 indon dr ngare ko..egt bola sepak ko power sgt?xde pn aku nmpk kt pes ni team ngare ko..xlayak masuk dong!!

  20. kalu da ramah tamah kemah kemi sgt,apsal ari2 ngutuk malaysia??jati diri ape plak,rakyat ko sebok2 cri kije kt tmpat kitorg,wat semak kt sini,pastu pandai2 nk ckp byk..nk ckp byk sgt,g balik indon la sume owg2 ko 2 wehh..lg aman damai tenteram harmoni malaysia ni kurg pencuri,perembat brg,pencopet dsb..

  21. haha.kau ada pendidikan sangt ke?sampai mana kau?PHD?MASTER?
    Da la jersi tiru korea.ada ke tiru2 org.HAHA.kau macam la bagus sangat nak burukkan negara orang.kalau betul negara kau cintakan kedamaian kenapa kau caik pasal?kenapa kau tak leraikan sume nie?ape kdamaian kau haa?anyway.jangan suka2 cari nahas kt sini.kalau ip kau dapat detect dari sini.kau nahas kt sana.so beringat2 la wahai kawan dari indonesia.

  22. nate apo mung ni!! kechek besar taik pado jubo pah nak berok payoh ar!!
    sedar diri sikit nate, rakyat mu 2 mari cari makan sini!! Ngomong-ngomong makan jubor.. Pak ada pasir di jubor lu…. LOL

  23. sebenarnya org indon yang dulu buat onar kat malaysia..ada yang kes mat indon rogol, curi, rompak, pendatang asing..pastu kalau yang kerja amah plak, wat makanan cincai2, ludah kat dalam makanan tu..kalau yang kerja elok, elok je kitorang layan..boleh jadi member lagi. jadi 1 je aku nak pesan, ni tempat kitorang, jangan nak buat hal..setakat kat dalam ni boleh la..pe cter??

  24. Ah susah bung ngmong sama orang orang melayu malingshit ini,,!!
    mereka benar2 penipu ulung, pemutar balik fakta..

    semoga Indonesia menjadi negara yang hebat kelak, jgn seperti tetangganya ini yang suka merong-rong Indonesia..

    Poor malay !!

  25. putar2 ape plak da ni.da jelas2 negara lu asik ditimpa bala sbb byk dose.kalu asik mgutuk2 je,smpai bile pn korg xjd ebat.da la per capita malaysia 3x dr per capita indon (6ribu==>2ribu)nmpk sgt korg ngare yg xmaju lg.

  26. buat org indonesia!!
    korg jgn nak bangga2 sgt la..
    psal bola pon nak gaduh ker???
    pacth nie warga korang ke yang buat??x kan??so,knp nak maki hamun kat sini??
    ade kitorg bt pasal dgn korang dlu ke??
    mmg kitorg akui bola korg mmg bagus..
    tapi hebat korang atas nme apa plak???knp korg sggup gadaikan maruah korg yang hebat 2, and amik jd warganegara korg???mana sikap patriotik korang??kata korang damai..tapi kenapa berlakunya pertelingkahan lagi??kata hebat..bt la somethings yang boleh banggakan negara korang,bkan setakat main bola je,tapi kemajuan negara korang pon kne diutamakan..bkan asyik nak cri gadoh je..and 1 more thing jgn ko igt ko bgos sgt..korang pk la sal tsunami,spe yang tolong korg??spe yang bagi bantuan kat korg??cuba korang tanya,ade x malaysia hantar bantuan??knp korg xnak bantu negara korang sendiri??
    malaysia ade jgk ditimpa bencana,tapi kitorg bangun dgn sendri…tak menggharapkan bantuan org lain..tapi korg??malas r nak ckp byk…korg pk la sendiri…yang dlm pacth nie pon spe yang mulakan dlu??ade org malaysia kutuk2 korg???sedar la diri 2 sket…buat malu org indonesia sendiri je…kesian la kat pemimpin korg..susah payah nak bangunkan negara korg..

    ANAK JATI MALAYSIA,
    MALAYSIA BOLEH!!!
    1 MALAYSIA!!

  27. Huhuhuhuhuhu…..takyat2 Malaysia sekalian…janganlah kita melayan kerenah mat indon x dak ilmiah ni….bukti cukup mengatakan yang negara kita, MALAYSIA lebih KAYA!!! dari Indonesia….dia kata negara kita MISKIN…..kalau negara kita MISKIN, negara diorang 100000000 kali ganda lebih miskin…ada tak kita pernah lihat orang naik kereta api di atas bumbung kat MALAYSIA? Ada x rakyat MALAYSIA duk bawah jambatan? Ada x rakyat MALAYSIA pegi Indon jadi kuli? buruh kasar? Indonesia ada x kereta api laju? Bak kata pepatah, Indon ada apa? ada MERAPI ja….

  28. Wahai rakyat indonesia..
    kite ni negara jiran..watpe gadoh2..
    malaysia ni dah ckup baik ngn korang..
    korang kene bencana sape yg bagi bantuan..
    malaysia sanggup amik pekerja indonesia smata2 nk maju kn rakyat korang..
    so sedar la diri..jgn nk kelam kabut kt sini..
    sampai obama pn takut nk dtg indon..
    tkut sgt ngn korang yg kuat gadoh ni..
    tgk clinton,ble mandi air terjun ag..rilek je..
    x tkut pe pun..

    Malaysia Boleh..
    Saya Syg Mak saya..
    Salam 1 Malaysia

  29. Buat org2 indon.. jangan la nak cari pasal dalam page ni.. cuba fikir.. ko kutuk negara kami.. semua pasal bola.. ko tengok,semua isu da keluar… AKU BENCI ORG INDON.. MACAM BABI PUN ADA.. INDONESIA NI NEGARA TERMISKIN ASIA TENGGARA.. SELALU DITIMPA BENCANA..
    pegi malaysia jadi pencuri,perogol,perompak dan PENGEMIS..
    hahahaa
    jangan marah..
    memang kenyataan.. org indon tak guna akal bila bercakap..
    just ikut nafsu semata-mata..
    sedar2lah…
    ingat TUHAN jgn lupa sembahyang

  30. Buat org2 indon.. jangan la nak cari pasal dalam page ni.. cuba fikir.. ko kutuk negara kami.. semua pasal bola.. ko tengok,semua isu da keluar… AKU BENCI ORG INDON.. MACAM BABI PUN ADA.. INDONESIA NI NEGARA TERMISKIN ASIA TENGGARA.. SELALU DITIMPA BENCANA..
    pegi malaysia jadi pencuri,perogol,perompak dan PENGEMIS..
    hahahaa
    jangan marah..
    memang kenyataan.. org indon tak guna akal bila bercakap..
    just ikut nafsu semata-mata..
    sedar2lah…
    ingat TUHAN jgn lupa sembahyang

  31. sudah2 la tu wahai rakyat indon semua..ingat ALLAH selalu. jangan nak mengutuk orang x baik..

    lupakan persengketaan

    tingkatkan amal ibadat

    selamat beramal :-)

  32. MASIH INGAT !!!!!!

    5-1 cukup memalukan untuk bangsa malay seperti kalian,,
    kali ini kami akan mengabulkan permintaan kalian kembali..
    kalian nak mw berapa skornya??????????
    5-1, 3-0 atw 10-0 (kaya hitung jengkol) hahahahahaaa

    sudahlah tim kalian DO aj,, daripada malu-maluin di bukit jalil,
    ini bisa jadi alternatif yg tepat untuk menghindari rasa malu berlebih

    Kami sang Garuda, siap mencakar harimau malay kalian yg malang.. dan menjadi penguasa Asia Tenggara

    Bersiaplah Malay…

  33. shit!!! pendatang haram
    tgk la sapa menang!!!!!!
    hahahaha
    tak sedar diri!!!!!!!!
    terengganu boleh!!!
    MALAYSIA BOLEH!!!!!!

  34. (Skor 5-1 akan terulang di Bukit Jalil !) apa sudah jadi ? haha. sembang kuat. tgk kan dah kena 3-0, ckp kuat, main haprak. Go Malaysia Go

  35. Hahaaa Indon main macam taik..
    Cakap sje lebih…hasilnya hampeh…
    Import player bkn main lagi, menang nth kemana…
    HIDUP HARIMAU MALAYA..!!!!

  36. dyer ckap mcm tuh sbb da tade point da…dah kalah,kalah jew la..menang kalah adat permainan..trime jew lah…anyway go msia go!!

  37. haha padan muka kat kaw indon sialan.
    goblok kamu semua!!!! haha
    gara2 pemain kamu yang punya kontol yang lemah
    garudamu di baham harimau malaya kami.hahaha

  38. gue urang indon… haha… f.u.c.k nie team kami…suamanya diimport tp ngak mnang2… sialan….!respect lar malay,.harimau muda……(in memory)

  39. Been watching every comment here. And I have to say, everyone has a rotten mouth. Or shall I say, rotten hands. Typing this and that. Calling each other this and that. We are neighbouring countries. So, why fight against us?
    Dear,Bunkboyz, Well done on your patch!

  40. indon dah la boyan….pastuu nk dtang malaysia naik sampan..
    nk ejek plak tu dah la kalah senyap jer laa kang nnti harimau belang kitorang gigit korangnye GARUDA kang….
    mlas la nk pangil harimau belang kitorang kang die gigit kt garuda punye kote pas tuu die x kan lepas kan….
    Sampai la jadi pepet…..
    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA……………….

  41. indon sial. .tiap kali buat filem tk lri kisah psl cnta. .!!!CNTA3 pukima la kamu smua barang indon2 laknat cicap mama korang kasar. .garuda konon ank hrm le korang

LEAVE A REPLY