THIS PACK IS COMBINED WITH THE TEAM PESEdit PATCH

NEW IN PATCH 4.0 + MALAYSIA TEAM?
==================================
1) Support PES 2010 version 1.3 (MOST WANTED)
2) Add malaysia training kit.
3) Fix the kit/jersey short transparent spot. (Problem found by 2uk3y)
4) Add World Cup logo at the kit sleeve (Idea by 2uk3y)
5) Support 3rd kit. I’ll be using malaysia 2005 kit. (Now, I’m in progress of making malaysia 1980 kit and I’ll release it as extra kit soon!)
6) Fix Malaysia Position.
7) Fix the 2005 kit a little.
9) Add-on bootpack and ballpack (Same as in PESEdit team patch 1.4.0 & 1.4.1)

HOW TO INSTALL
===============
I RECOMMEND THAT YOU REMOVE OR UNINSTALL OR BACKUP YOUR OLD KITSERVER FIRST BEFORE INSTALLING THIS PATCH.

1) Download the PES 2010 Patch 4.0 + Malaysia Team.
2) Run the setup.
3) Browse to your PES 2010 installed folder when prompt.
4) After finish installing, run the manager.exe from (Your PES 2010 folder\kitserver\manager.exe) and click on attach. For vista & windows 7 users, run the manager as adimistrator.
5) Download the data patch due to your PES 2010 version.
6) If your PES 2010 version is 1.3 then download the Data Patch 1.3. If your PES 2010 version is 1.2, download the Data Patch 1.2 and if your PES 2010 version is 1.0 or 1.1, download the Data Patch 1.0 & 1.1.

DOWNLOAD
===========

PES 2010 Patch 4.0 + Malaysia Team :
http://www.filefront.com/15313939/Setup4.0.msi/

Data Patch 1.3 :
http://www.filefront.com/15313727/Setup1.3.msi/

Data Patch 1.2 :
http://www.filefront.com/15313743/Setup1.2.msi/

Data Patch 1.0 & 1.1 :
http://www.filefront.com/15313749/Setup1.0.msi/

More Tags :

pes 10 update free download, data pes 2010, pes 2010 patches for pc jersey, free download pes 2010 patch, pes2010 mohdz#, free downloadable pes 2010 latest patch 2013/2014, download patch terbaru for pes 2010 laptop, pes 2010 patch 4 0 malaysia team by bunkboyz, pes 2010 malaysia patch free download

21 COMMENTS

  1. nape nma n pemain je malaysia….bndera syria…
    pas tu jersey suma sama….national team n club team….
    nape arh??

  2. npe team jepun ngan jerman x leh main ye ? die trkuar sndiri bile kita pilih… sesapa tau tlng ye…

  3. nape tak dpt patch pun…aku pkai window 7…tyme nak attach to ade mslh walaupun aku run manager as adimistrator….tekan je attach dia kata error…tapi kat bwh satu lagi sucess….bila cuba main…team malaysia memang ada,tapi baju dia lain…boleh ajar scra detail tak?TAk layan laa main PES10 kalau takde Malaysia…

  4. Asalamualaikum,bro tolong ajar aku sat mcm mana nak buat patch utk team Malaysia dan mcm2 lagi sebab saya Ada pc dvd original pes2010 Dan pes2011 tapi xboleh nak updates patch…tolong bro…terima kasih,
    wasalam.
    artkonami 012-2386779

  5. kalau Ada sesiapa disini yg master dalam setting laptop aku utk pes2010 dan pes2011 aku tolong ajar aku atau tolong buat jap kat laptop aku pakai brand Acer Aspire NVIDIA 1gb grafik kad. aku belanja lunch no worries. ini no HP aku 012-2386779 artkonami.

  6. kalau ada yg master ttg setup pes utk laptop tolong call saya betul2 nak minta tolong.minat sangat main pes tapi Ada masalah xboleh nak update patch padahal saya beli game pc dvd original sebab buat nak main online.please ctc me 012-2386779 artkonami.
    thanks!

LEAVE A REPLY