Home PES Online Tutorial PES2009 online by Xplode

Tutorial PES2009 online by Xplode

183
4

Acest tutorial este dedicat celor care doresc sa joace Pes2009 online. Este foarte simplu, urmati cu atentie pasii urmatori:

1. Sfatul meu este sa reinstalati jocul curat (fara alte patch-uri sau modificari)

2. Cand intrati prima data in Pes2009, aveti grija ca antivirusul sau firewallu sa nu blocheze incercarea jocului de a se conecta la internet (dati allow).

3. Trebuie sa instalati ultimul update (1.4) de la Konami, dupa care sa copiati in folderul jocului un ala special. Update-ul puteti downloada de aici. Cand o sa instalati update-ul o sa vedeti ca dureaza mai mult. Nu va speriati. Asteptati linistiti ca nu s-a blocat.

4. Dupa ce ati instalat update-ul de la konami intrati in joc. Dati din nou “allow” la antivirus/firewall si intrati in System settings >> Download 

Asteptati sa downloadeze.

Atentie!

Daca ati avut instalat konami patch 1.3 si vreti sa instalati konami patch 1.4 peste s-ar putea sa va dea erori si sa nu mearga (mie asa mi s-a intamplat). In acest caz reinstalati jocul curat, bagati decat konami patch 1.4, copiati ala special dupa linkul care vi l-am dat si apoi treceti la pasul 4 si continuati pasii.

Toti cei care participa in campionatul de PES2009 online trebuie sa aiba konami patch 1.4 instalat !

5. Intrati in C:\WINDOWS\system32\drivers si dati click dreapta >> Properties pe folderul etc. Debifati Read Only pentru toate subfolderele.

6. Acum aveti nevoie de un programel cu ajutorul caruia va veti conecta cu prietenii online. Il puteti downloada de aici. Il dezarhivati direct in folderul jocului. Ar trebui sa aveti asa:

7. Dati click pe Wizard >> Install Certificate si asteptati. O sa se deschida si inchida mai multe ferestre. Nu apasati pe niciuna. Dupa ce si-a terminat treaba va apara un mesaj: “Successfully Installed!“.

8. Apoi dati click pe Check certif. La fel o sa se deschida o fereastra si o sa intre in niste registrii. Nu dati click pe nimic, lasa-ti sa isi faca treaba. La final va trebui sa va apara asa ceva:

Daca aveti asa ceva asta inseamna ca totul a decurs bine.

9. Da-ti click pe Fix Settings.exe. O sa va deschida automat settings.exe din folderul jocului. Debifati Auto si Enable UPnP si dati ok. Totodata verificati daca portul este 5739.

10. In acest moment sunteti gata sa jucati Pes2009 Online. Aici aveti 2 variante: sa fiti host (cel care face serverul) sau client. In ambele cazuri selectati ip-ul pe care il aveti din meniul Select your IP.

Atentie!

In cazul in care unul dintre jucatori are un ip incepand cu 192…. va trebui sa folositi programul Hamachi. In acest caz, ambii jucatori va trebui sa selecteze ip-ul de hamachi din meniul Select your IP.

11. In cazul in care sunteti Host dati direct Launch. In cazul in care sunteti Client da-ti click pe Client, baga-ti ip-ul celui care a facut serverul si apoi dati Launch dar numai dupa ce acesta a intrat in joc si a facut camera de joc.

12. Dupa ce ati dat Launch se va porni jocul. Intrati la Network. Trebuie sa va apara cam asa ceva:

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Da-ti OK si apoi YES. Veti ajunge ajunge in fereastra de Login. Introduce-ti orice GAME ID numai din cifre si orice GAME ID PASSWORD, apoi da-ti Login. Apoi da-ti de 3 ori enter la meniurile ce vor aparea. Trebuie sa ajungeti in acest meniu:

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

13. De aici este simplu si logic. Match room si Create Room iar la tip sa fie Friendly daca sunteti Host sau Search for a match room si tipul Friendly daca sunteti Client.

4 COMMENTS

  1. sal. se poate juca online adica sa gasesc eu servere pe care sa intru sa joc cu cineva ? sau neaparat cu un amic sa fac serverul sau sa faca el? deci,eu vreau sa pot juca online fara sa fac retea sau sa faca un amic reteaua si eu sa ma conectez la el..sper ca m-ati inteles la ce ma refer . FOR THOSE U WANT THIS U READ IN ENGLISH ..U HAVE THERE TRANSLATE TO . IN EVERY LANGUAGE U WANT. JUST CLICK THERE AFTER TE TITLE Tutorial PES2009 online de Xplode

  2. nu pot sa ma loghez…..am si cont pe konami,nici cum scrie aici nu pot….o bila neagra ptr pes

  3. …e foarte simplu. daca faceti cum spune acolo nu are de ce sa nu vi se conecteze si sa puteti juca pes LAN.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here