Home PES 2015 Patch SunEvo 2015 Patch 2.0 (For PES 2015)

SunEvo 2015 Patch 2.0 (For PES 2015)

1362
43

SunEvo 2015 Patch v2.0 For PES 2015 – Released 19 January 2015

This patch is not AIO, you need SunEvo 2015 Patch 1.0 and SunEvo 2015 Patch 1.01 FIX

New Features :
Update transfer until 17/01/2015
Included DLC 2.0 and Patch 1.02
Added MLS League (real kits, emblem, squad still fake)
Added New Teams: BATE, Celtic, Maribor, Trabzonspor, Basel, Fenerbahce, etc
Added 600+ faces international and isl
Added New Adboard (ISL, Indonesian NT, Full Bundesliga, UCL, AFF, Generic, etc)
Added New Bootpack: CR7 Gold Boots, C4 Puma Boots, Magista Pogba Boot, etc
Added New Ballpack
Added Retro and Leaked Kits for some teams
Added Texture Mod
Update Real Madrid 14-15 World Club Champion Kitset
Update stats ISL and Indonesian NT
Update New Camera Entrance
Fix Indonesian NT in BAL
Fix bug in previous version
Compatible online
etc

SunEvo 2015 Patch 2.0 SunEvo 2015 Patch v2.0 SunEvo 2015 Patch version 2.0 imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Selector Features :
Enable / Disable Slider or Entrance Scene
Switch Referee Kits (Premier League, Serie A, BBVA, Bundesliga, etc)
Switch SweetFX
Switch Pitch and Graphic Mod
Switch Online / Offline Mode
Switch Replay Logo (Premier League, Serie A, BBVA, Bundesliga, etc)
Switch Corner Flag (Premier League, Serie A, BBVA, Bundesliga, etc)

download

Team Patch: Ahsan, Agam Syah Fadila, Angga Indra Pratama, Fiqar Achmad Mursyid, Kalasnikov, Kautsar KRj, Misteri Bukanfacemaker, Adhyastha Waluyo, Adventista Jholynd, Donny Avia, Irvanlana Miljan VikingPersib, Nugraha Aji, Ra Dan

43 COMMENTS

  1. yeah…i agree with mahmoud…and pls include 41 stadiums and full fix faces and kits to all league…then SUNEVO would be the best patch ever!!

  2. Apakah di Master Liga pemain-pemain ISL(Indonesia) sudah kompatibel dengan Timnasnya??? Soalnya yang patch dulu tidak bisa dipanggil Timnas karena Timnas Indonesia replace Jordan sedangkan pemain tetap Indonesia & itu mengecewakan…. Selebihnya kereenn, Sukses buat patchnya.

  3. thanks muiz
    graphics are very important to me but this year konami made pc version very bad
    i hope if any one could make better textures of the crowds and turfs like ps4 it will be the best patch .

  4. Hope this will be the GR8 patch, waiting for it, please make torrent of this patch… please…

  5. kira2 kapan yah tuh sun evopatch ada tim indonesia mantap ? apalagi klau komentatornya sesuai namanya ini dia yg sy cari2 sebab sy main game bola dri winning eleven 8 belum ada sampai sekarang seperti yg sy maksud ? … good luck terima ksih buat para team patch semoga sehat selalu dan cepat selesai tuh patch

  6. sy yakin ama sunevo besrta teamnya kalau para pecinta bola indonesia tahu termasuk para donatur dari team nas dan leage pasti akan mendukung dan memberikan donasi untuk team ini agar semoga sukses

  7. Seriously??

    Τhe game is copyright of KONAMI not yours , you are not to position to make permissions
    You must thank KONAMI to allow pc users to make modifications

  8. pls, quality enforcement is what we need most. we’ve missed Jenkey patches. Thanks Bro, make us proud.

  9. Please fix! The Sun Evo patch 2.0 not working :( Windows 8.1 black screen the game not playing !! Why? Plz!!!!!!!!!!

  10. Wow, awesome patchhh, HEBAT, berharap sngt2 sunevo buleh masukkan (aff suzuki) team malaysia dan malaysia super league dlm update sterusnyeee, baru GEMPAKKKKKK, FIVE STAR I GIVE YOUUU <3

  11. i think part 6 is corrupt! I have tried download 5 times with IDM or not Still corrupt after I extract that file! please anybody can help! or for author please fix it! ( saya rasa file urutan 6 corrupt, saya sampai bosan download 5 kali dengan IDM atau tanpa IDM tetap aja filenya corrupt pada waktu saya extract! tolong perbaiki file nya! )

  12. Edit sendiri gan ada tutornya kok cari aja di pes-patch.com atau youtube gampang ni ane edit pake HxD editor

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here