Home PES 2009 Patches RPES Patch v3 Elodia

RPES Patch v3 Elodia [Liga 1 Frutti Fresh – Romania]

1201
6

Iata ca asteptarea a luat sfarsit. Cum va spuneam si zilele trecute, PES Romania va pregateste inca o surpriza pentru toti cei care indragiti atat de mult acest joc.

Stiu ca multi dintre voi ati fost nerabdatori sa vedeti despre ce e vorba, ba chiar unii au inceput sa ne jigneasca spunand ca nu ne tinem de promisiuni. Sincer sa fiu, nu imi amintesc vre-un moment in care sa fi facut asta, ba chiar mai mult am incercat sa ne perfectionam si sa va aducem multe surprize placute, mai ales ca de cand ne-am lansat in noua formula prin acest nou site, ne-am perfectionat vizibil, lucru ce l-ati putut constata din continutul acestui site si din patch-urile recente pe care le-am lansat. Iata totusi ca cei inzestrati cu putina rabdare pot vedea si surpriza pe care tot am promis-o. De fapt sunt 2 surprize, una consta intr-un nou update la patchul RPES vers. 2009, iar cealalta in tricouri personalizate, marca PES Romania, disponibile la doar 30 RON, doar pentru fanii adevarati a acestui patch si a acestui site.

Stiu ca odata cu lansarea versiunii 2.2 a patchului RPES, am spus ca acel patch este cel final, iata insa ca noi, echipa PES Romania, ne-am gandit la voi, si am lansat inca un update (de data asta chiar ultimul pentru PES 2009), si anume patchul RPES vers. 3 Elodia, care contine, in afara de transferurile care sunt binenteles la zi, echipamente noi, mingi noi si fete noi, noile reclame electronice cu sponsorii ligii 1 si nu numai. Stim ca v-ati saturat de reclamele electronice de la Konami, asa ca am facut inca un pas pentru perfectionarea acestui patch. Cautam cu urmatoarele patchuri sa atingem perfectiunea, iar pe viitor veti avea parte de o gramada de surprize placute, incepand de la comentariu perfect in limba romana si pana la toate echipele romanesti pana in liga a 3-a + multe altele. Poate va surprinde de ce acest patch a fost botezat asa: RPES 2009 vers. 3 Elodia. Am decis sa il numim asa, deoarece cred ca a fost cel mai asteptat update sau cea mai asteptata surpiza si multi erau convinsi ca supriza nu mai apare. Au fost multe discutii legate de aceasta surpriza, certuri, contradictorii, jigniri, investigatii, exact ca in cazul Elodiei. Ei bine, ne-am ghidat dupa celebrul strigat de galerie “Ole, Ola, Unde e Elodia? “, si am decis ca patchul sa fie lansat tarziu noaptea, tocmai pentru a da o tenta in plus de mister si de asteptare, asemeni binecunoscutului “serial” de la OTV: Elodia.

Cat despre tricouri ele vor putea fi comandate de pe site-ul pesromania, in diferite culori, marimi, tricouri personalizate cu marca PES Romania, atat pentru barbati cat si pentru femei.

Download Link Rapid

>

Iata informatii despre noul patch RPES vers. 3:

ACEST PACHET ESTE O ACTUALIZARE PENTRU RPES 2009v2.2 ASA CA NECESITA SA AVETI INSTALAT RPES 2009v2 si RPES 2009v2.2!

NU VA AFECTEAZA SALVARILE!

01. Instalare RPES 2009 v3:

Se instaleaza in folderul unde ati instalat RPES 2009v2.
Rulati jocul din scurtatura de la RPES 2009v2.

02. Continut RPES 2009 v3:

Crash-uri Rezolvate:

– R.Possebon, Free Agent.

Bug-uri Rezolvate:

– Probleme la jucatorii echipei Germania.
– Echipamentul echipei Juventus Torino.

Actualizari:

– Transferurile la zi.
– Echipamentele din Liga 1. (Romania WC 2010 alternativ, Steaua Europa League alternativ)

Noutati:

– Echipamente de arbitrii din Liga 1. (optional, inlocuieste echipamentele originale de arbitrii din joc)
– Mingi noi 2009 – 2010.
– Reclame electronice romanesti.
– Fete noi.

03. Multumiri:

– lui Juce si Robbie pentru Kitserver.
– tuturor celor care au ajutat la crearea patchului GA Community Patch 4.0 pe care l-am folosit in parte, in acest patch. (www.gamingaccess.com)
– celor de pe PES Stats Database, in special lui Nrby si PMC care se ocupa de statusurile echipelor romanesti.
– DRZU a.k.a.Demicianu (retras din activitate) pentru unele chanturi, fete, pentru comentariu si pentru nationala clasica a Romaniei.
– gigimarulla pentru chanturile echipelor straine.
– dreamtheater pentru mingile alese.
– cata_rapp pentru cateva fete.
– ShunRazer si coolactive.

04. Echipa PES Romania:

– Manuel Manzotti – re-fondator pesromania.ro; webmaster, webdesigner, editare grafica, dj, editare audio, reclame electronice.
– linu7 – OF editor.
– valentino – OF editor.
– oops_sergiu – OF editor, chanturi, editare kitserver, relink bannere, reclame electronice.
– PMC – PES stats maker.
– y_emy4u – kituri, editare grafica.
– Jokes – kituri, editare grafica.
– KTlin – kituri, editare kitserver.
– Tiger Courage – asamblare patch, repararea unor fete, meniu, scoreboard, embleme, muzica din meniu, relink bannere, installer, autorun, video artist, reclame electronice;
– galagan90 – bannere.
– raul200_6 – fete, bannere, adboards.
– Raul7 – fete.
– alinho10 – fete.
– BeNnY – fete.
– smiley_R – editare kitserver, fete, OF editor, editare grafica, relink bannere.
– Merdiso – video artist, beta tester, traducator unele texte.

05. Donatie PES Romania:

Printr-un sms cu textul TXT pesromania trimis la numarul de tel 1261, poti contribui si tu la patch-ul RPES, si la dezvoltarea tuturor modulelor PES Romania. Stim ca esti pretentios ca si fan a acestui joc, tocmai de aceea noi incercam sa ne perfectionam, dar pentru asta avem nevoie si de ajutorul tau. Cu numai 1 Euro, poti ajuta in dezvoltarea echipei PES Romania.

6 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here