Home PES 2018 Patch RoPES 2018 Version 1.2 Romanian Liga 1 Option File For PES 2018...

RoPES 2018 Version 1.2 Romanian Liga 1 Option File For PES 2018 by Kryogh

1025
22

RoPES 2018 v1.2 Romanian Liga 1 OF PES 2018 by Kryogh

Download RoPES 2018 Update 1.2 Romanian Liga 1

Features:
– All 14 Liga 1 Teams (players, kits emblems etc)
– Classic romanian teams: Romania 1994, CSA Steaua 1986, Dinamo Bucharest 2003/2004, Rapid Bucharest 2004/2005, Steaua Bucharest 2006/2007
– Academia Rapid from Liga 4 in “Other European Leagues”
– Bundesliga teams moved to “Other European Leagues”
– All clubs and national teams with real kits, emblems and players
– All leagues licensed
– Added Liga MX and Chinese Super Leagues completed
– And many others.

mediafire

To install just copy the “save” folder to C:\Users\Documents\KONAMI\PRO EVOLUTION SOCCER 2018 and replace or delete(backup first!) the existing folder.

Password for the archive: liga1

FB Page : here.

22 COMMENTS

 1. Acest patch a fost furat de la PES ROMANIA (copy/paste). Nu se respecta dreptul de autor, aceasta este munca altor baieti, nu a ta!
  This patch was stolen from PES ROMANIA (copy / paste). Do not respect copyright, this is the work of other guys, not yours!

 2. Patchul este facut de mine(Kryogh) 100%, nu stiu de unde ti-a venit tine ideea ca ar fi furat, PES ROMANIA nici macar nu au un patch facut pentru PES 2018, deci te rog sa nu mai postezi acuzatii aiurea, o zi buna!

 3. Schimba-i numele, ROPES este folosit de PES ROMANIA, care au si patch pentru PS4, si apropo toate patch-urile facute de ei in decursul anilor sunt fara bani, asta ca o mica completare cand spui ca ei fac patc-uri pe bani. Sunt neutru, nu sunt nici de partea ta nici de partea lor, am ascultat ambele tabere si concluzia mea este ca le folosesti numele. Gaseste si tu oricare nume vrei mai putin de ROPES. Cand o sa faci asta atunci o sa imi schimb si eu comentariile si postarile la adresa ta.

 4. Ce, nu am voie sa fac un patch pentru ca exista altcineva in Romania?? Nu le folosesc numele, ei sunt RPES, eu sunt RoPES, asta pentru ca este romanesc, cum vrei sa-l numesc… ?? Am pus multe ore in patch-ul asta din bunavointa, ma mai ajutat un prieten din cand in cand, nu ma intereseaza ce ai tu sau PES ROMANIA de spus, salutari!

 5. Salut! Am o mare rugăminte! Mă poți ajuta, te rog, să-mi fac patchul să meargă?:)) .. deci am șters save și am pus save-ul ăsta.. și nu mi se schimbă nimic! Help, please! Mersi frumos!

 6. Se impute afacerea Pes Romania ! Fentatori de fisc si folositori de un joc pe care nu il detin ca sa pacaleasca pasionati de Pro evolution din Romania, sa le umple buzunarele ( La puscarie cu ei ) … Bv RoPes !

 7. mersi mult frate ,asteptam de mult timp sa ma joc pes 18 in liga 1 si nu am vrut sa platesc pt asta.

 8. bravo frate , te sustin , desi nu joc PES si nu mi-a placut niciodata , poate 2009 ca atunci fifa era varza dar in rest de la fifa 11 ador fifa .. si uram PES-u … dar na acuma daca gaseam un patch cu liga 1 m-as fi jucat ce daca e pes .. ca pana apare pt fifa (moca) ca astia de la pes s-au smecherit frate .. cica sa ceara bani … cand ce-i de la fifa nu au cerut in viata lor

 9. ROPES , chiar daca l-ai furat si l-ai postat tu , eu iti multumesc mult .. sper sa mearga patch-u la mine .. esti tare

 10. aceiasi eroare imi da , ca si in alta parte .. nu ma lasa sa deschid arhiva .. era prea frumos sa fie MOCA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here