12 COMMENTS

  1. Sincer e praf… teoretic voi ati inregistrat mai mult doar patea de “callnames” care nici aia nu suna bine. Sincer pentru voce, nu v-as ingaja nicaieri ca comentatori. Respect!

  2. sal va rog frumos sa faceti un upload cu Scoreboard de la digi sport hd ca nu il gasesc nicaieri sal descarc ca numai dolce soprt si soprt.ro este si ilea nu im plac

  3. Frate am impresia ca esti cam prost!Practic!Am inregistrat tot ce e in engleza si tu zici ca a fost inregistrata “patea” de callnames!Ai scris in plm doua fraze si nu ai habar sa scrii!Ia dreaq abecedarul in mana intai si apoi vorbesti!”ingaja” este “angaja”,”ca comentatori” este de fapt “ca,(sau virgula mai pe intelesul tau)comentatori!Ai nenorocit limba romana in 2 fraze!Da-ti o palma si stai jos!

  4. Am scris Respect la sfarsit in sensul ca apreciez mult efortul de a face modul, dar ca rezultat e prea monoton sa auzi tot meciul si acum Sergio Ramos, Xavi, Ramos, si acum Ozil … iar de gramatica mea nu are rost sa te legi fiindca scriu cu pixul pe hartie, nu cu tastatura … oricum, fail! ;)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here