Home PES 2011 Patches ProMalaysiaPatch 0.5 by [email protected]!q96ed!t

ProMalaysiaPatch 0.5 by [email protected]!q96ed!t

125
24

PES 2011 ProMalaysiaPatch 0.5 by [email protected]!q96ed!t :

– all features from ProMalaysiaPatch
– compaitable with DLC 2.00
– correct kits for BPL only
– transfer up to up date
– add Kelantan and Selangor to nPower Champioship
– new kits for Kelantan
– new Malaysia Team faces (safiq rahim,muslim,safee,norshahrul,…)
– new face (miyaichi,ronaldo,…)
– and Malaysia Training Kits
– add Stadium Bukit Jalili turf
– add Malaysia Banners
– add some scoreboards
– add Malaysia Callnames (amar,amirulhadi…)
– add Stadium Bukit Jalil Preview

NEXT PATCH WILL BE ADDED MALAYSIA SUPER LEAGUE !

Instructions :
1. Copy kitserver folder and paste at your PES 2011 Directory
ex : C:/MyProgram/Konami/ProEvolutionSoccer/ -paste here –
2. copy save folder and paste at your save game folder directory
ex : Owner/MyDocument/Konami/ProEvolutionSoccer/ – paste here –
3. Open kitserver,run manager.exe and click attach
4. Enjoy !

Credits :
PES-1Malaysia , onetkun , Robinson22 , Agiga , RaZoR , Sergio#20 , chengazrin , razib_46 , hafizh_19 , DeFade , sIkkIo ,amanfakelies , arturo610 , Jengsebong007 , Jenkey1002 , rosnazli , and all…

Download :

Screenshots :

hostapic.net hostapic.net hostapic.net
hostapic.net hostapic.net hostapic.net

24 COMMENTS

  1. salam bro, tolong buat callname untuk adebayor, adam johnson, g. dos santos n ramai lg player yg star2 miss dlm pes2011 n completekan player transfer yg terkini…

  2. aku da cuba patch ko ni bro
    ok juga
    terutamanya the latest transfer..
    torres p chelsea, adebayor p real…
    cuma..
    pemain2 malaysia.. mcm kunalan mcm x kena la..
    bertukar dgn sorg pemain..
    hehehe
    aku install pakai AFS EXPLORER
    and time time match tu x match la.pecah2
    maybe aku salah edit..
    tapi xda yg salah rasanya..
    copy dulu konami tu p document
    backup apa yg yg ada sebelum ni
    but..
    ada lagi callnames safee suara hasbullah awang..
    hahahaha
    syok juga!!!!

  3. bro.. yg call names tu tak tepat la.. napa ye?? aku da edit balik tapi masih tak jadi.. boleh x tunjuk video yg ada callnames pemain malaysia??
    just safee je

  4. Bro, boleh tolong uploadkan save file tak untuk winter transfer. aku malas nak patch yang besar2, pes aq ada masalah lah nak patch.

  5. bro.. patch 1.0 tu big patch ke??
    patch ko ni bagus
    aku da try da
    yg patch 1 malaysia tu aku da try..
    tapi mcm susah gak
    bleh x ko ajar aku step2 patch guna installer je terus????

  6. bro.. aku harap patch ko yg coming soon tu muka player malaysia realistic n more realistic…
    kira patch ko ni bagus banding patch2 lain
    anyway
    simple, size x besar sgt n senang nak main
    congrate your job

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here