Home PES 2013 Patch PES 2013 Option File 28 July 2015 For Ultras Revolution Patch by...

PES 2013 Option File 28 July 2015 For Ultras Revolution Patch by azis99

604
34

PES 2013 Option File 28 July 2015 for Ultras Revolution Patch by azis99

Features:

– New Players
– New Face Players and Manager
– New Balls
– New Kits with Some Tigh for PUMA Kits
– Delete Duplicate Players

uploaded mirrorcreator mediafire

Credits: azis99

Thanks To:

– ALLAH S.W.T
– ABDALAH TAMER FOR PATCH
– KONAMI FOR GAME
– AND ALL MODS

34 COMMENTS

  1. ga bisa soalnya ini patch ultras jadi ada egyptian leaguenya, jadi klau pake pesedit 6.0 nanti pemain league eredivisi nya jadi pemain arab semua

  2. klau BPL SERIEA LEAGUE1 BBVA BUNDESLIGA GA BERUBAH MASIH ITU2 AJA, tapi ubah dlu divisi2 ke BUNDESLIGA2, biar ga eror pemainnya

  3. ane saranin sih mending download aja ultras revolution patchnya biar enak

  4. I mean that almost faces in game are black except another ones such as: rooney, darmian, de gea,… despite i follow your tutorial :( Copy Paste Folder kitserver13 to C:/Program Files (x86)/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2013 and Copy Paste in folder OF to C:/User/(your computer name)/My Document/, please help me, thanks a lot

  5. could you tell me more details about ultras revolution patch? before i use your patch, i have used patch 6.0

  6. Ultras Revolution Patch Patch is not mine, but belongs to Abdallah Tammer, I just made the OF, features better than 6.0 PESEdit more complete, OF I just added a little feature just let me add more real impression

  7. hey .. when i extract the file it tells me there is an error and the file didn’t run

  8. lain kali kasih keterangan ini untuk patch ultras revoulition patch.
    sebagian orang kan jarang baca komentar, kebanyakan langsung download tergiur dengan feature. jadinya gmna ? face hair sebagian pemain jadi ngaco semua alias, kulit warna abu2 kepala botak semua. solusi nya ada ngga untuk mengembalikan seperti semua ? atau saya minta full patch untuk versi pes 2013 saya deh. mohon bantuanya

  9. gan kalo bisa ane minta update full patch untuk versi pes 2013 ane deh, jgn pake Ultras revolution, ribet lag gan buka apa2. mohon di bantu ya gan.

  10. there is a little mistake in fc porto, iker casillas is a goalkeeper , not a attacker :D . Rest is very good.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here