Home PES 2011 Patches Malaysia Patch v1.4 by RaZoR

Malaysia Patch v1.4 by RaZoR [update]

99
8

Malaysia Patch v1.4 by RaZoR [update]

Update for the download link for Malaysia Patch v1.4 :

And Fix:

This file will fix Terengganu & T-Team kits.

How to Install:
1. Download fix & extract.
2. Copy all file in dt0f.img.
3. Paste at kitserver folder. Overwrite if need.
4. Start Game

By RaZoR.

Here: Features of Malaysia Patch v1.4 by RaZoR

**You need this patch before installing Malaysia Patch v1.4:
PESEdit Patch 0.5
PESEdit Patch 0.5.1

8 COMMENTS

  1. wei razor,apesal stgh team je kit die ok?
    yang lain ikut kit team lama yg ko replace tu..
    mcm kelantan..baju lain kot..
    ke aku silap install..
    cbe explain skit..thanks

  2. razor.. ko pye kerja mmg terbaik… tapi ade satu yang aku pasan.. kale scoreboard tak sama kale jersi.. cth: sel, home jersi merah.. tapi scoreboard kale kuning dan lain2 team.. kalau ko leh adjust lagi,mmg best.. tapi aku edit sendiri je, pape pun ko mmg terbaik la.. malaysia boleh!!!

  3. razor..nape pas aku dah update pakai patch malaysia pastu bila nak start main game dia jadi crash..nape eh?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here