Home PES 2013 Patch BHT Premijer Liga v1.0 by European Edit Team

BHT Premijer Liga v1.0 by European Edit Team

978
29

BHT Premijer Liga v1.0 by European Edit Team

Kako pokrenuti patch:

1. Instalirajte pec u svoj Pro Evolution Soccer 2013 folder (najcešce je to CProgram FilesKONAMIPro Evolution Soccer 2013, i ukoliko ništa niste menjali prilikom instalacije PES-a dovoljno je da samo klikcete na Next)

2. Podesite podešavanja kako Vama odgovara (settings.exe)

3. Pokrenite igru.

Novine koje patch donosi:

* Svih 16 timova iz BHT Premijer Lige + 2 niželigaške ekipe – umesto Eredivisie (holandska liga)
* Face za nekolicinu domacih igraca
* BH Ingame stadioni
* 2012/13 dresovi za sve ekipe
* Lopta koja se koristi u BHT Premijer Ligi
* Sve transfere
* Srpski-bosanski meni
* Scoreboard u stilu BHT Premijer Lige (BHTV)
* Grafiku u stilu EET i BHT Premijer Lige
* DLC 2.0 + Official Patch 1.01

Patch radio European Edit Team:

soul_eclipse
Miodrag999
Sini88
NemanjaBRE
incara23
hare5
milosh-96
Serbia4Pfc
Cosic
eddy tm87
Nikola Sokac
marinho

Zahvaljujemo se i sledecim clanovima Amir Pjanic,maxinho,Milos987,Milos007,Avenger,Txak.

Hvala sajtovima: bhgcteam.blogspot.com, pesedit.com and balkanpesbox.com

Završne napomene:

“BHT Premijer Liga v1.0” je bez garancije bilo koje vrste. Autori ne snose odgovornost za bilo kakve posledice nastale instalacijom i upotrebom peča. Peč instalirate i koristite u potpunosti na sopstvenu odgovornost. Za sva pitanja i nedoumice pomoć potražite putem privatne poruke ili u ovoj temi. Peč je radjen preko PESEdit 2.0 Peča i “Večiti Derbi” dodatka, taj peč vam ne treba jer je sve spakovano u instalaciju.

DOWNLOAD PATCH:STADIUM PACK DOWNLOAD (Koševo,Grbavica i Gradski stadion Banja Luka)

29 COMMENTS

 1. Patch radi, ali ima dosta grešaka; Arsenal (Dresovi Veleža), Aston Villa (Zvijezda Gradačac) itd, pa greška je kod naše lige, gotovo svi igrači imaju Njemačko državljanstvo, dres reprezentacije nije urađen itd itd.

 2. Instalirao sam PATCH ukljucio sam ,. onda on radi,,,ALI samo su grbovi lige pravi ali i dalje postoji EREDIVISIE-HOLANDSSKA LIGA samo su dresovi klubova u Holandskoj ligi dresovi od nasih klubova ..i drsovi i grbovi svi ostalih klubova msm na PRMEIER LEAGUE BUNDES LIGA LIGA ZON SAGRES NISU PRAVI…???

 3. Jes problem oko dresova za 4 engleska kluba, nacionalnosti su uradjene ali ne znam zasto ne radi, dres nije ni u PES-u odradjen.

 4. Ma ne znam ni ja stvarno zašto ne radi, baš sam to primjetio, a to za nacinalni dres si upravu, pa eto ako budete mogli ta 4 engleska kluba uraditi i naš dres bilo bi super. Svaka čast na uloženom trudu.

 5. Kod tebe je greska, moras u selektoru da stavis na ML/BAL Mod, sredicemo nacionalnostzi i to za dresove u sledecoj verziji. Hvala. :)

 6. Ovaj patch je napravljen da bi i ljudi iz Bosne mogli da uzivaju u PES-u i svojoj Ligi… Ja sam i u Pes-Serbia Edit Team-u i mogu da ti kazem da nema svrhe praviti na fazonu Pes-Serbia :)

 7. Ja vec imam instaliran jedan pec u pesu(QPES) I DA LI BIH SAD MOGAO DA UBACIM OVA TRI STADIONA U PES?

 8. Ok.ali mogli ste barem meni preurediti u motivima bht lige.Kao U pecu BHT premier lihe za PES 09.Ovo je samo sugestija…Poz i hvala

 9. Zasto su imena ostala ista ? Sto niste napravili imena kao u bh telekom ligi zeba … Igram sa Sarajevom igra mi van bomel :S

 10. Hahahha, da malo bolje citate dobro bi bilo.
  PO 100-TI PUT MORATE INSTALIRATI PATCH 1.01 I DATA PACK 2.00!
  Kome se ne svidja nek sam pravi, mi smo odradili posao i mnogima je OK. Niko te ne goni da igras!
  Mozes ubacit ova 3 stadiona posebno.

 11. U čemu je fazon, instalirao sam patch i sve je prošlo ok ali kada sam htio da igram sa nekim timom iz naše lige samo sam vidio dresove, imena klubova i igrača uopšte nisu, sve su iz holandske lige igrači

 12. jarane ja kad skinem ovaj patch kad mi ucitava u winraru izace prozorcic gdje pise ” You need to have a following volume to continue extraction” i onda ispod pise ” Insert a disk with this volume and press OK” ŠTA RADITI ???

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here