13 COMMENTS

 1. I think you are just “damaging” our patch.Even if it will be perfect, you will make a bad comment for it.I’m sure that the update,really fix the black turf, that is in all patches(using Estarlen Silva stadium pack).In fact you are going against us and not against the patch.
  I dont know who you are, but if you dont like our patch,please dont download and dont comment it!Thank You!

 2. Flavio eshte viti i pare qe ne po bejme patch.Nuk kemi lidhje me patchet e meparshme.Ne v3.0 mendojme qe te futim skuadrat kryesore shqiptare tek Other Teams dhe Shqiperia qe sigurisht do vazhdojne te jete ne Bal dhe ML. Faleminderit! :)

 3. Kur do dal versioni i ri, sepse ne kete version ka probleme, besoj qe do i rregulloni sepse me pelqen ky Patch.

 4. Ke te drejte Shkodran,Ky version,fatkeqesisht doli me disa probleme,por shpresojme qe ne versionin tjeter te mos jene,dhe te jete i perdorshme edhe per versionin online :).Megjithate nuk mund te themi akoma se kur do te dali,por besoj se do jete patchi i fundit per PES 2015.

 5. Pershendetje. Patch i shkelqyer, por ka disa te meta. Po luaja ML dhe me ra qe te luaj ne Stadio Olimpico te Romes, ka aq shume drite saqe ti merr syte,nuk mund te shohesh mire. Shpresoj qe ne ndonje update te ardhshem ta rregulloni.

 6. What ? No no no
  i really Love your patch & i waiting to next version
  but when turf is black . turf is Black :d

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here