PES 2016 Tattoo Reset For PES Professional Patch 3.1 By Sofyan Andri

Capture

Features :

– Add New Classic Player
– Full Formation
– Full Tatto “Tattoo Pack 350 by Marcéu”

zippyshare

How To Install :

1). Copy in folder “save” to C:\Users\Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2016\save
2). Copy “ZzzzzzZZ__Tattoo.cpk” in folder “Tattoo Pack 350 by Marcéu” to C:\Program Files (x86)\Pro Evolution Soccer 2016\download and generate from “DpFileListGenerator”
3). Copy PES2016.exe to directory PES 2016
4). Copy “tm_patcher” in folder “tm_patcher 0.5 v1.04.00 by sxsxsx” to directory PES 2016
5). Run As Administrator “tm_patcher” Apply
5). Enjoy The Game

Special Thanks :

– PES Professional Patch Official
– Marcéu
– Sofyan Andri

Credit :

– Marcéu
– Hamza
– Ludvan
– Spledids
– Kenshin & Killerito
– hawke
– tunizizou
– donyaviagraphicpes
– sxsxsx
– Insomnia25
– donyavia
– Rob Khensin
– Affan Ardianto
– Rama

More Tags :

tattoo 350 untuk pes professionals, pes 2016 tattoos reset, bagus smoke patch apa professional patch, tatoo bellerin, tatoo pack for pes professionals patch, tatto bellerin pes 2016, tatto pack professional v3 1, tatto pack untuk patch profesional 2016, tatto pes 2016 pacth profesionals

16 COMMENTS

  1. It’s working well for Professiona 3.1 :)
    Thank you.

    Can you make it for PTE 5.1
    I already try all Tattoo pack edited in here, but when i play masterleague. My game crash.

  2. Gak bro crash kok bro tapi sekarang gue pakai PTE 5.1 dengan mode tattoo. Gak crash bro :)
    Addboard PTE 5.1 jgn lo check saat generate cpk2 lo. Tapi hasilnya addboard pakai addboard KONAMI :D

    • bro pake addboard estarlen silva yang bukan buat pte yg aja. work barusan nyoba. Mantep sekarang skrng cpk face ane udah 4gb ditambah tatoo jadi lebih realistik. Thanks bro akhirnya ketemu masalahnya di addboard

LEAVE A REPLY