PES 2016 Tattoo Pack 300 + Reset by EModder-Patch

PES 2016 Tattoo Pack 300 and Reset Mod by EModder-Patch

IND
Included Option file + pes2016.exe yang didalamnya udah reset tattoopack 300 by marceu (jadi gk perlu reset satu2 & gk perlu di tmpatch lagi)
ENG
Included Option File + pes 2016.exe that includes already reset tattoo pack 300 by marceu (so no need to reset one by one and do not need to be in tmpatch again).

zippyshare

Install :
– added tattoopack into dpfilelist.bin with tools dpfilelist generator or hxd

tutt

– copy EDIT00000000 to “Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2016\Save\”
– copy pes2016.exe to Pes Installed Directory ex “D:\Games\Pro Evolution Soccer 2016\”.

Credit : Marceu.

Screenshot11287 Screenshot13783

More Tags :

300 tattoo pack, tato reset psd pes 2016, file pes2016 exe yg udah parth tato, cara pasang tatoo pes 2016, tatto marceu 330, reset tatto PTE, cara pasang tatto di pes 2016 pte 5 1, tato 300 leher pes 2016, Reset tattoo classic universal patch

14 COMMENTS

  1. Is this the same reset as Boris?bedanya dia tidak ada exe file cuma edit file saja,ini memang sudah patched dengan tatoo pack 300 dari boris?

  2. bro..kalo gue lagi pake gameplay nya Harlock, bisa ga nih bro gue pake tattoo pack lo???
    btw, ajib bgt nih gapake nge reset!!!hebat lah

LEAVE A REPLY