MSL 2013 Patch v1.0 by RaZoR + v1.1 FIX

This patch is standalone version and will not affect with others patch. Please refer to installation section to install the patch. I will not responsible for any damage caused by this patch. Feel free to give a comment to razoredit forum.

Full Features:
*New League: Malaysia Super League & Malaysia Premier League
*New National Team: Malaysia
*New Club: Pelita Jaya
*New Face: Most of Malaysian player
*Correct kits for all clubs and some national team
*Malaysian player playable in BAL mode
*Including DLC 1.00
*Remove blur effect

How to Install:
1. Download “MSL 2013 Patch v1.0.rar” and extract file.
3. Install the patch using “Setup.exe” file to your PES 2013 directory.
4. Start your game by click “MSL 2013 Launcher” icon on your desktop.
5. Make your selection for the game to play.
6. Click Play to start you game.

NOTE:
1. Please backup everything before installing this patch or editing some part.
2. If you having a problem, please report in our forum at http://razoredit.forumms.net
3. If you feel player stats are not correct please post new stats at our forum.

Credit:
PESEdit Team | Tools Maker | Ciputhegooner | ayiebowk | Karkz | Aman | NoName | Fitri Roslan | Tottimas | Manmala | Tunjuk Belang | Hawke | Tunizizou | Naim | HbZcErIa| Adam15 | Kambing Ayam | All Forum Members|

MSL 2013 Patch v1.0 by RaZoR :



Password: razoredit

MSL 2013 Patch v1.1 FIX by RaZoR :

More Tags :

cara dawnload file pes malaysia 2013, msl patch, MSL2013Patch, download data pes malaysia 2013, RaZoReDiT, cara update file dlc 3 0 0 pada game msl 2014, cara memasang game pes malaysia 2013, download pacth mls untuk pes2013 v2, pes 2013 msl v1

99 COMMENTS

  1. semua merungut macam gampang. credit la sikit kat razor dari dulu tak henti henti buat patch msl. korang? tadah je mana yang sedap. haram!

  2. pak q kamu semualah ! mcm shyt ja kmu ! ndak pndai besukur . memang ba kalau org semenanjing. di bagi betis may paha. kira ok lah org suda bwat. maw komplen2 lae. sial la-puik di muka.

  3. xley ke wt laen ckit??yg pengulas dlm BM ke??haha..jahat ckit..kalau ley,wt r AFC mcm UEFA utk ML..hehe…bkn nk komen sgt..

  4. Asalam. Dah buat mcm dalam instruction, tapi still tak boleh load player. Ada error keluar masa load “data for a different version”. Lebih kurang mcm tu la. Ada sapa2 boleh bantu? ke aku salah install. Ini untuk PES 2013 kan? Folder PES 2013 tu mst dalam program file ke cmne? Bg instruction yg lebih detail skit please.. Regard, Selangor Fans.

  5. antara punca2 korg x bole main,

    1. Anda pernah install patch lain selain patch MSl nih!
    2. Data pack/DLC anda pakai (mgkin DLC 2.00) x compatible utk patch nih iaitu DLC 1.00!
    3. Korg beli ke download secara lanun game nih? kalau korg download versi skidrow, crack dgn file image dia ada masalah! tukar dan cari ke versi ‘reloaded’, kalau korg suka sgt2 game ni, beli lah yg ori!

    cara atasi error/crash

    1. Uninstall pacth dan buang segala anak2 file yg tinggal termasuk save game lama korg dan file patch! dah selesai buat clean install!
    2. Pastu install patch pada direktori install game yg sama!
    3. Buat masa skrg ni, PES2013 masih baru, x byk lagi tools dia, x mcm PES2012 yg dah byk tools, dulu aku nak elak masalah DLC x sama aku pkai ‘DLC switcher’ dan ‘save game switcher’ -lebih kurg camtu ar nama dia, korg boleh la install berapa byk patch pun dlm satu game pes tu x jadi masalah!

    akhir skali!
    1. Ucapla terima kasih,bagi la kredit kepada razor dan geng2 beliau, bukan senang nak buat patch yg sempurna dowh, patch luar berapa byk org diaorg kumpul utk buat satu patch!
    2. yg pasal komplen muka x sama dgn nama x sama, korg ubah la sendiri benda tu, snang ja kot, ada byk tools edit yg boleh D.I.Y.!

    CHEERS!

  6. Salam. saya sudah install patch ni. tp bila saya klik start game dkt launcher, game tak keluar pun. mcm mana ya? saya tdk pernah install patch yang lain lg.

  7. Sape2 boleh tolong..
    Kalau kuar fatal error ” The dynamic library rld.dll failed tol load. Please confirm that : 1) The file was copied over the same folder as the cracked executeable.. 2) The antivirus software is not false-detecting the file (in which case white-list the foldert/file)

    Mcmne nk selesaikan problem nie..sila bg petunjuk.

  8. da install , tapi xley main . bile da tkan ‘press any key’ tu die ckp fail to load edit data , please download update version. spe2 bole tolong please . :(

  9. @ayee. tekan right click kat .rar file, then extract file.
    @iwwan. dah download semua, terus je extract. xyah nak gabung2
    @adam kan ade link dah bg kat atas

  10. dier mintak insert new volume…masa na extract file tu separuh jalan je pastu dier mintak insert new volume…mcm ne na buat???

  11. Apsal aku punya dier tulis:-
    msl2013.exe – system error

    The program can’t start because d3dx9_30.dll is missing from your computer. Try reinstalling program to fix this problem.

    tpi aku dh reinstall sama jgak… Help me.. T.T

  12. Sape2 boleh tolong..
    Kalau kuar fatal error ” The dynamic library rld.dll failed tol load. Please confirm that : 1) The file was copied over the same folder as the cracked executeable.. 2) The antivirus software is not false-detecting the file (in which case white-list the foldert/file)

    Mcmne nk selesaikan problem nie..sila bg petunjuk.

  13. @muzafiq ko disable anti virus ko..then try reinstall balik patch nie…klau ada apa2 masalah lg boleh post kat razoredit.forumms.net

  14. weii aq dah download dah then dah install dah pun..mmang ada liga malaysia..baju pun baru..tapi muka and nama player dia x betul la..cam ne nie weii..tolong………

  15. bro aku nak tanya sikit boleh…..dlc tu untuk apa yer….???? mcam mana nak download dlc….????? tolong cara yang lebih terperinci boleh tak…kami disini semua tak berapa sangat…sebab kenapa kami yang disini tak tau cam na nk install masok kat malaysia patch….ajar la yang betul2……kalau boleh tlong add saya di facebook https://www.facebook.com/FaizMovesMentz
    sye nak main pes 2013 msl patch….tolong yer
    -[17.NOV.2013]-

  16. yeah!!!! thanks bro….aku da tau dah cam mane nk download game tu….thx bro……kene ikut urutan…..setiap serangkap email yang ko letak ada part2 tertentu….thanks bro….sekarang aku da boleh main…….

  17. salam..mohom bantuan…pesedit sy install dah jd ..tp ada mslh tiada pengulas …cm mn nk buat bg ada pengulas..mohom bantuan..

  18. salam..mohom bantuan…pesedit sy install dah jd ..tp ada mslh tiada pengulas …cm mn nk buat bg ada pengulas..mohon bantuan..

LEAVE A REPLY