TA-TA-TA-DA-DAM! RPES 2012 vers. 3 este gata! In sfarsit, dupa lupte aprige cu membri mai vechi ai aceste comunitati. Una peste alta ne-am descurcat si singuri, iar cei care au ramas la datorie va prezinta RPES 2012 vers. 3. Sunt convins ca sunt cateva persoane care vor contesta acest patch si mai exact acele persoane care au patat imaginea PES Romania alegand sa ne injure pe noi, sa va injure pe voi si mai mult decat atat sa aiba nesimtirea de a nu-si cere iertare public pentru cele intamplate.
Trecand peste acest aspect, putem spune ca acest patch a fost cel mai controversat din ultimii ani, dat fiind toata povestea si asteptarile care s-au creat in jurul acestui patch.
Patch-ul va contine asa cum v-am promis, in premiera un comentariu in limba romana inregistrat integral pentru PES. Cei doi care au facut posibil acest lucru sunt Andrei Iepure si George Nistor. Patch-ul va mai contine ultimile update-uri, ultimile echipamente, fete pentru foarte multi jucatori romani + multe alte surprize. Dar iata mai jos o lista cu continutul acestui patch:

– Liga 1 + Liga 2;
– Echipamente la zi pentru toate echipele din joc;
– Transferuri la zi pentru toate echipele din joc;
– Toate echipele licentiate complet;
– Fete pentru majoritatea jucatorilor romani;
– Comentariu in limba romana inregistrat integral pentru PES;
– Mingi;
– Scoreboard;
– Cateva stadioane romanesti;
– Playlist cu muzica noua romaneasca;
– Multe alte surprize.

Instructiuni

– Descarcati patch-ul de pe torent sau de pe unul din linkurile de mai jos;
– Dezarhivati patch-ul intr-un singur folder daca ati descarcat patch-ul de pe linkurile cu mai multe parti (9 la numar);
– Montati imaginea ISO cu Daemon Tools;
– Instalati RPES 2012 vers. 3 pe PES 2012 curat;
– Rulati jocul de pe scurtatura de pe Desktop “RPES 2012 vers. 3”.

Descarca patch-ul de pe acest link! https://thepiratebay.se/torrent/7524380

ATENTIE! Va rugam sa stati la seed pentru fisierele torent! Vor fi postate mai multe linkuri de descarcare dupa ce ele vor fi incarcate pe site-urile de fisiere.

Pentru o rezolutie corecta intrati in Program FilesKONAMIPro Evolution Soccer 2012kitserver  > deschideti fisierul config>debifati tot ce e acolo>dati save si apoi setati fiecare ce rezolutie doriti din executabilul settings.exe al jocului care se gaseste in folderul Program FilesKONAMIPro Evolution Soccer 2012.

Pentru cei care aveti probleme cu comentariul in romana, instalati RPES 2012 vers. 3 doar pe varianta in engleza a jocului PES 2012. Comentariul in limba romana a fost facut dupa modelul de comentariul din limba engleza, deci e logic sa nu va mearga daca aveti jocul in alta limba decat engleza instalat.

Pentru a auzi mai bine comentariul in limba romana, este recomandat sa intrati in

joc>system settings>sound settings si sa setati comentariul la maxim iar ambients sound la jumatate.

More Tags :

rpes 2012 v3 download torent iso, download rpes 2013 tpb, rpes 2012 v2 download torent, rlsp 2012 v2 cand apare, download rpes 2012 v3 torent, pes iso mod liga 1 Romania, pes 12 download torent iso, pes 2012 download torent iso, pes romania iso

23 COMMENTS

 1. va rog sa faceti un update cu transferuri pentru ca lavezzi e in others la fel ca si javi martinez iar cazorla nu e la arsenal cum nici van persie nu e la man united…e varza in privinta transferurilor…va rog echipa rpes:)in rest jos palaria…

 2. am o problema cu rezolutia.. am facut dupa instructiunile de mai sus si niciun rezultat. jocul se vede doar pe centrul ecranului ca si acum ar fi 4:3. ce pot sa fac sa se vada cu rezolutie maxima?

 3. eu am o problema cu rld.dll
  nu vrea sa se copieze in folder si ma enerveaza..
  nici la setup nici pe mn nu ma lasa sa-l extrag din iso
  nu vad nici o echipa din romania
  vad doar videourile alea din fundalul meniului cu goluri frumoase din liga intai
  ma poate ajuta cnv? va rog?!

 4. a si am uitat sa zic.. eu nu am instalat pes 12 ala normal inainte de a instala rpes12v3.. sa fie asta problema?
  revin maine sa vad daca am primit raspuns
  multumesc:)

 5. am rezolvat multumesc oricum:P
  si daca mai are cnv problema asta.. tre sa stie ca tre sa instaleze rpes cu antivirusu inchis

 6. Fratilor,am instalat patch-ul dupa instructiuni.Merge bine totul dar comentariul este in engleza.Mentionez ca imi apare la inceput ,,NISTOR nustiucum” si ,,IEPURE nustiucum”=))
  Stie cineva cum sa il fac in romana?
  Multumesc anticipat!

 7. Fratilor va rog ,,plij,, ajutatzima ! Eu am instalat RPES 2012 v3 si imi merge totul bine in afara de comentariu ! Cand incep jocul imi apare un tabel unde scrie About Retry si Ignore ca la pes demo ! Instru in joc si cand joc meciul nu merge comentariul stie cineva sa-mi zica cum sau ce sa-i fac ? VA ROG DIN ZTOT SUFLETUL !

 8. Frate!!!!
  Nu merge sa moara moara.Am dual ,2 Gb ram 667, kkt, ma ocup cu kestia asta, ….nu imi merge. M-am blocat.
  Adevarul este ca am si baut.. Dar chiar asha? Cumva am greshit cu ceva? Am greshit ceva? Phula mea, am facut ce fac de 4-5 ani… si nu-i dau de cap!

 9. Nu reusesc sa-l pun pe Fullscreen, cand dau pe Maximize imi da eroare “This resolution is not aplicable to the full-screen mode” ma puteti ajuta ?

LEAVE A REPLY