Descarca RPES 2012 vers. 3!

Descarca RPES 2012 vers. 3!

TA-TA-TA-DA-DAM! RPES 2012 vers. 3 este gata! In sfarsit, dupa lupte aprige cu membri mai vechi ai aceste comunitati. Una peste alta ne-am descurcat si singuri, iar cei care au ramas la datorie va prezinta RPES 2012 vers. 3. Sunt convins ca sunt cateva persoane care vor contesta acest patch si mai exact acele persoane care au patat imaginea PES Romania alegand sa ne injure pe noi, sa va injure pe voi si mai mult decat atat sa aiba nesimtirea de a nu-si cere iertare public pentru cele intamplate.
Trecand peste acest aspect, putem spune ca acest patch a fost cel mai controversat din ultimii ani, dat fiind toata povestea si asteptarile care s-au creat in jurul acestui patch.
Patch-ul va contine asa cum v-am promis, in premiera un comentariu in limba romana inregistrat integral pentru PES. Cei doi care au facut posibil acest lucru sunt Andrei Iepure si George Nistor. Patch-ul va mai contine ultimile update-uri, ultimile echipamente, fete pentru foarte multi jucatori romani + multe alte surprize. Dar iata mai jos o lista cu continutul acestui patch:

- Liga 1 + Liga 2;
– Echipamente la zi pentru toate echipele din joc;
– Transferuri la zi pentru toate echipele din joc;
– Toate echipele licentiate complet;
– Fete pentru majoritatea jucatorilor romani;
– Comentariu in limba romana inregistrat integral pentru PES;
– Mingi;
– Scoreboard;
– Cateva stadioane romanesti;
– Playlist cu muzica noua romaneasca;
– Multe alte surprize.

Instructiuni

- Descarcati patch-ul de pe torent sau de pe unul din linkurile de mai jos;
– Dezarhivati patch-ul intr-un singur folder daca ati descarcat patch-ul de pe linkurile cu mai multe parti (9 la numar);
– Montati imaginea ISO cu Daemon Tools;
– Instalati RPES 2012 vers. 3 pe PES 2012 curat;
– Rulati jocul de pe scurtatura de pe Desktop “RPES 2012 vers. 3″.

Descarca patch-ul de pe acest link! https://thepiratebay.se/torrent/7524380

ATENTIE! Va rugam sa stati la seed pentru fisierele torent! Vor fi postate mai multe linkuri de descarcare dupa ce ele vor fi incarcate pe site-urile de fisiere.

Pentru o rezolutie corecta intrati in Program FilesKONAMIPro Evolution Soccer 2012kitserver  > deschideti fisierul config>debifati tot ce e acolo>dati save si apoi setati fiecare ce rezolutie doriti din executabilul settings.exe al jocului care se gaseste in folderul Program FilesKONAMIPro Evolution Soccer 2012.

Pentru cei care aveti probleme cu comentariul in romana, instalati RPES 2012 vers. 3 doar pe varianta in engleza a jocului PES 2012. Comentariul in limba romana a fost facut dupa modelul de comentariul din limba engleza, deci e logic sa nu va mearga daca aveti jocul in alta limba decat engleza instalat.

Pentru a auzi mai bine comentariul in limba romana, este recomandat sa intrati in

joc>system settings>sound settings si sa setati comentariul la maxim iar ambients sound la jumatate.


More Tags:

rpes 2012 v3 download torent iso, download rpes 2013 tpb, rpes 2012 v2 download torent, rlsp 2012 v2 cand apare, pes 12 download torent iso, pes 2012 download torent iso, rpes 2012 v1 download torent, rpes 2012 v3 cand apare, rpes 2012 v3 torrent