Compatible with all version pack.

* All Negeri Team (14 Teams) + Felda United, Johor FC, Harimau Muda & T-Team.
* Updated transfer for Malaysia Super League & EPL.
* Real Kits, font & Numbers for all Team (include Malaysian National Kits), except GK kits for penang.
* Malaysian National team player link with Liga Malaysia Team.

** some team GK Away kit i create it on my own, no source to find the true kits.

** Prefer play League/cup than MSL coz have a transfer deal.

HOW TO INSTALL :

1) backup your original file first.
2) just copy inside your kitserver folder.
3) ENJOY IT! 😉

Credit : razor for face & penang kits.

More Tags :

pes malaysia 2012 free download, jersi perak 2015, perak fa 2015, JERSI NEGERI SEMBILAN 2015, logo ultras selangor, jersey negeri sembilan 2015, malaysia football games download, dowload pes malaysia, pes 2014 liga malaysia

44 COMMENTS

  1. @ anas — yup, ganti bundesliga, actually, nak ganti league mana2 boleh je…tp aku selalu main league yg lain2 kecuali bundesliga so kenala korbankan bundesliga…hehehe

    @ amin — uikkkk…try guna ni — >> http://hotfile.com/dl/108808989/511e720/Malaysian_League.7z.html

    @ boss — tak kisah, pilih je mana2 satu……

    @ champions — sorry, don’t understand, what do u mean by that bro?for Malaysian Team or League Team? (i made this patch just focus for League only)

  2. mcm mna nk install ni.. dh siap download tpi seve xjdi ape pon.. tlong la… aku tringin nk main game malayasia ni…

  3. aku dpt team selangor ngn harimau muda je tp tu pon kat europe bkn kat bndesliga yg jd lambang liga malaysia tuh

  4. ok, 1st thing, ini stand alone tau, xde version2 lain, aku sesaje je gatal tangan ngetest…ekekeke….apa kata, korang buat backup game yg korang dah main dulu (semua2la, termasukla kitserver + save folder), then, korang create satu lagi save + kitserver folder then, korang just copy paste mcm biasa….

    1 lagi, FYI, aku guna kitserver yg 1st version punya tau, bukan yg dah update2…(mls nak update2..:P) ehehehe….mcm aku state kat atas tu, pa2hal, backup dulu file2 korang, kot2 korang x pueh ati, korang just remove je patch ni…ehehe..

    ** sorila, wa bz sket, + jarang masuk sini..

  5. bro cmne ni bro… saye dah buat create dah sume dah…tpy lmbg bundesliga jea..cmne ni..lambang dengan baju dia tak tukar pun..

  6. bro..tlong la kami yg xtau ni..lepas download buat ape..pastu kita kna ada apa cth software ape kna download dlu..kesian kami yg menderita ni :(

  7. shark, aku punye pes 2012 ver 1.00…
    mcmane nk update bg v1.01 @ 1.02 @ v1.03 ek?
    sbb takut xleh main nnt..
    aku dah try yg razoredit nyer patch, x compatible..
    tlg shark.. TQ

  8. tolong larh bgtaw..kmi pun teringin jugak nak maen..kmi ni org x berpelajaran 2 yg mudah dihina..tlg larh bgtaw..

  9. Hahahh dah dapat download korang xyah download sini bazir mase jew download kat facebook taip kt google pes malaysia facebook ambek yng atas skali..

    just say thnks.. WeAreTheRedWarriorsInWorld!!

LEAVE A REPLY